Haal eruit wat erin zit! Contact

Succesverhalen

Senioriteit telt nog!

Senioriteit telt nog!

In 2021 gaat Willem van den Hul met pensioen. Om de overgang tussen werk en pensioen soepel te laten verlopen, klopte hij aan bij Blik.

Want hij wilde in zijn laatste werkzame jaren wel voldoende uitdaging houden.


 

 

Lees meer

Alles valt op zijn plaats!

Alles valt op zijn plaats!

Een jaar geleden startte Marjolein met haar loopbaantraject. Ze werkte alweer negen jaar als budgetbeheerder bij de gemeente Zwolle en vond dat het tijd was voor iets anders.

Ron van Amen, leidinggevende van Marjolein: Ik zie het als mijn taak om medewerkers die hiermee aan de slag gaan te ondersteunen en te faciliteren.
 

Lees meer

‘Scherp krijgen waar ik gelukkig van word’

‘Scherp krijgen waar ik gelukkig van word’

Tijdens haar opleiding kwam Marieke Daas in 2008 als stagiaire werken bij de Publieksbalie van de gemeente Zwolle. Daarna kwam ze er in dienst. Maar gaandeweg veranderde het werk.‘De Publieksbalie wordt steeds meer een contactcentrum voor de hele organisatie, waardoor je als medewerker steeds minder vragen zelf af kunt handelen. Terwijl ik dat juist leuk vind. Ik wil zelf mensen verder helpen.

Lees meer

In beweging

In beweging

Sylvia heeft deelgenomen aan het loopbaantraject bij het Loopbaancentrum. Het was haar doel om in beweging te komen en te onderzoeken wat ze nog meer leuk vond. Ze heeft altijd in het bedrijfsleven gewerkt en het werken bij de gemeente was al een grote verandering, maar ze wilde meer. ‘Ik had het heel erg naar mijn zin in mijn functie maar ik kon niet groeien.’

 

Lees meer

‘De oriëntatie op een nieuwe baan begint bij Blik’

‘De oriëntatie op een nieuwe baan begint bij Blik’

Marleen Munneke werkt sinds 2016 bij de gemeente Deventer als programmaonderdeelmanager sport & gezondheid en vrijwilligers & mantelzorgers.
Daarvoor werkte ze als beleidsadviseur bij Sociale Zaken en Werkgelegenheid van de gemeente Zwolle. Toen ze merkte dat ze altijd moe was, geen zin meer had om naar feestjes te gaan en een kort lontje had, was het tijd voor verandering.

Lees meer