Haal eruit wat erin zit! Contact

Onze aanpak

Blik zet diverse instrumenten in tijdens trajecten en trainingen, om maatwerk te kunnen leveren bij elke hulpvraag.

TMA

De Talenten Motivatie Analyse is een indicator voor talenten en kwaliteiten. Je functioneert het best als je werk doet dat past bij jouw eigen drijfveren en talenten. Talenten zijn voorspellers voor de hoeveelheid gemak of moeite waarmee je bepaalde competenties kunt ontwikkelen. Met de TMA Talentenanalyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht. Ook krijg je inzicht in de ontwikkelbaarheid van de TMA Competenties. Omdat de consistentie ook wordt gemeten, ontvang je een betrouwbare rapportage, die de basis kan zijn voor verdere loopbaan- en ontwikkelstappen. Zonder bijkomende kosten is het mogelijk om vanuit de TMA een 360 graden feedback in te zetten, een capaciteitentest en een beroepen- en interessetest te maken. Ook is online informatie beschikbaar over de beschrijving van talenten, kwaliteiten, beroepen én kun je navigeren naar vacatures.

Wil je met jouw team aan de slag met een vraagstuk als talentinzet, elkaar leren kennen, feedback geven, werkdruk, ongewenst gedrag of iets anders? Je kunt daarvoor de TMA-teamanalyse inzetten, thema's bespreken vanuit DNA-vaardigheden of een combinatie van beiden.'

Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande voorbeeldrapportages:

voorbeeld TMA-kandidaatrapportage.pdf

voorbeeld TMA- teamrapportage drijfveren.pdf

 

Contact

Methodes

De adviseurs van Blik hebben diverse achtergronden en opleidingen achter de rug en zijn continu zelf in ontwikkeling. Zo zetten wij in ons werk onder andere in: oplossingsgericht coaching, vitaliteitscoaching, geweldloze communicatie, NLP, acceptance commitment therapy (ACT), verlieskunde, · Jungiaanse psychologie e.a. Nieuwsgierig naar wat deze methodieken voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Contact