Haal eruit wat erin zit! Contact

Het team van Blik

Het team van Blik versterkt, begeleidt en stimuleert mensen en teams bij zelfinzicht en reflectie om inhoud aan talent- en organisatieontwikkeling te geven.

Deskundigheid

Als je je laat begeleiden of adviseren door Blik ben je verzekerd van professionaliteit. De loopbaanadviseurs zijn alle vier opgeleid tot loopbaanadviseur en aangesloten bij de beroepsvereniging Noloc. Daarnaast zijn we gecertificeerd als Noloc loopbaancoach of als register loopbaancoach bij het Career Management lnstitute en ondergaan daarvoor elke drie jaar een intensief recertificeringstraject dat gaat over reflectie en ontwikkeling.

Het team van Blik bestaat uit Eva Fledderus, Rijk van Ark, Peter Heuver, Gabriëlle Sleurink, Netty Deelen en Antje Petter.

Eva Fledderus

Betrokken, enthousiast en scherp. Creëert graag bewustwording, inzicht en overzicht. Vanuit verbinding en gebruik makend van jouw eigen kracht helpt ze je om je passie en kwaliteiten (weer) te vinden en te versterken om zo met energie en plezier je vervolgstappen te kunnen zetten.

E e.fledderus-berends@zwolle.nl
T 038-4982286

Rijk van Ark

Het stimuleren en verbinden van mensen en werk is zijn sterkste punt. Energiek en resultaatgericht in de begeleiding van werk naar werk. Netwerker-pur-sang. Verbinden van ontwikkelingen in organisatie en eigen vakgebieden. Houdt van complexe casussen én van voortgang. Is ook vitaliteitscoach. Wie focust, heeft meer mogelijkheden, vindt Rijk.

E rj.van.ark@zwolle.nl
T 038-4983376

Peter Heuver

Een mensen-mens en verbinder van mens, werk en de stip op de horizon.  Bruggenbouwen is zijn 2e natuur. Is belangstellend, zoekt naar verklaringen en vraagt door. Creatief in de bijdrage aan loopbaanvraagstukken.  Bevlogen en energieke dienstverlener met oog voor mens en werk. Durf te twijfelen en je komt tot vernieuwde inzichten volgens Peter.

E p.heuver@zwolle.nl
T 038-4985136

Antje Petter

Ik ben ondersteuner van Blik, een rol die prima bij mij past. Binnen het team van Blik breng ik rust, overzicht en faciliteer ik de Blik-loopbaanadviseurs zodat zij hun werk goed kunnen doen. Voor al je vragen rondom een loopbaantraject kun je mailen naar Blik. Ik zorg er dan voor dat je vraag opgepakt wordt door één van de loopbaanadviseurs.

E blik@zwolle.nl 
T 038-4982348

 

Netty Deelen

Oplossingsgericht coach, verbinder, energiegever, stimulator, creatief, gaat uit van ieders kracht. Op mijn 18e koos ik voor een studie rechten. Als destijds geweten had wat ik nu weet van mijzelf, was ik (organisatie)psychologie gaan studeren. Toch heb ik jarenlang met plezier gewerkt als jurist en manager bij diverse gemeenten. Op mijn 42e besloot ik het roer (deels) om te gooien om te gaan werken aan mijn talenten als coach en organisatie-adviseur. Ik begeleid collega's bij het nemen van nieuwe stappen in hun loopbaan. Wat is op dit moment belangrijk in je leven en in je werk? Wat zijn persoonlijke drijfveren en kwaliteiten? Probeer zingeving te koppelen aan je verdere loopbaan, om je volledig te kunnen ontplooien en plezier in je werk te hebben. Neem de regie in je eigen loopbaan! Belangrijke waarden voor mij zijn onafhankelijkheid en zelfstandigheid. Humor in mijn werk is voor mij absoluut onmisbaar.

E N.Deelen@zwolle.nl
T 038-4984019

 

Samenwerking

Blik werkt samen met diverse coaches en trainers, die vanuit dezelfde overtuigingen en methodieken werken als wij. Deze coaches en trainers ondersteunen ons met hun vakkennis en specialisaties.

Logo Talentenregio