Haal eruit wat erin zit! Contact

Het team van Blik

Het team van Blik versterkt, begeleidt en stimuleert mensen en teams bij zelfinzicht en reflectie om inhoud aan talent- en organisatieontwikkeling te geven.

Deskundigheid

Als je je laat begeleiden of adviseren door Blik ben je verzekerd van professionaliteit. De loopbaanadviseurs zijn alle vier opgeleid tot loopbaanadviseur en aangesloten bij de beroepsvereniging Noloc. We staan geregistreerd bij het Career Management lnstitute en ondergaan daarvoor elke drie jaar een intensief recertificeringstraject dat gaat over reflectie en ontwikkeling.

Het team van Blik bestaat uit Eva Fledderus, Mathilde van der Veen, Rijk van Ark, Peter Heuver en Tamara Kerpel.

Eva Fledderus

Betrokken, enthousiast en scherp. Creëert graag bewustwording, inzicht en overzicht. Vanuit verbinding en gebruik makend van jouw eigen kracht helpt ze je om je passie en kwaliteiten (weer) te vinden en te versterken om zo met energie en plezier je vervolgstappen te kunnen zetten.

E e.fledderus-berends@zwolle.nl(link stuurt een e-mail)
T 038-4982286

Mathilde van der Veen

Enthousiast, resultaatgericht en vol ideeën. Ontwikkeling, verbinding en veerkracht zijn haar thema’s. Adviseert en begeleidt bij verandering en verlies, zowel leidinggevenden als medewerkers. Is ook adviseur van het programma De Nieuwe Ambtenaar. Wie zichzelf de ruimte geeft om te onderzoeken en te ontwikkelen, heeft de wereld aan zijn voeten, is haar overtuiging.

m.van.der.veen@zwolle.nl(link stuurt een e-mail)
T 038-4982152

Peter Heuver

Een mensen-mens en verbinder van mens, werk en de stip op de horizon.  Bruggenbouwen is zijn 2e natuur. Is belangstellend, zoekt naar verklaringen en vraagt door. Creatief in de bijdrage aan loopbaanvraagstukken.  Bevlogen en energieke dienstverlener met oog voor mens en werk. Durf te twijfelen en je komt tot vernieuwde inzichten volgens Peter.

E p.heuver@zwolle.nl(link stuurt een e-mail)
T 038-4985136

Rijk van Ark

Het stimuleren en verbinden van mensen en werk is zijn sterkste punt. Energiek en resultaatgericht in de begeleiding van werk naar werk. Netwerker-pur-sang. Verbinden van ontwikkelingen in organisatie en eigen vakgebieden. Houdt van complexe casussen én van voortgang. Is ook vitaliteitscoach en Arbo-coördinator. Wie focust, heeft meer mogelijkheden, vindt Rijk.

E rj.van.ark@zwolle.nl(link stuurt een e-mail) 
T 038-4983376

Tamara Kerpel

Betrokken, spontaan en een aanpakker. Ondersteunt de loopbaanadviseurs in brede zin. Ze is het aanspreekpunt en maakt onder andere afspraken en rapportages, maar regelt ook facilitaire zaken. Daarnaast beheert ze de website van Blik.

E t.kerpel@zwolle.nl(link stuurt een e-mail)
038-4982475

Samenwerking

Blik werkt samen met diverse coaches en trainers, die vanuit dezelfde overtuigingen en methodieken werken als wij. Deze coaches en trainers ondersteunen ons met hun vakkennis en specialisaties.